Predstavljajte si, da se vozite po dovozu in se znova zaljubite ob pogledu na svoj čudoviti novi dom. Prvi vtisi štejejo, zato bo pravilna fasada vaše hiše zagotovila, da bo vaš novi dom imel resničen vpliv in absolutno privlačnost na ulici.

Od kontrastnih materialov do elegantnih linij, obstaja toliko neverjetnih sodobnih idej za fasade, med katerimi lahko izbirate pri oblikovanju novega doma . Tukaj je pet oblikovnih značilnosti sodobne fasade, ki bodo navdihnile vaše raziskave.

1. Linije ravne strehe

Elegantne linije so nujne za vsako sodobno fasado, zlasti linije ravnih streh in močne navpične linije. Sprehodite se po kateri koli ulici in nedvomno boste opazili to oblikovno značilnost: pametna je, preprosta, minimalistična in vpadljiva. Vsako zunanjost lahko spremeni v sodobno zatočišče s takojšnjo privlačnostjo robnika. Paleta čudovitih sodobnih fasad hiš Rawson Homes vključuje nekatere najbolj elegantne linije ravnih streh, kar ste jih kdaj videli.

Grace fasada

Preberite več: Kako oblikovati fasado za vaš novi dom

2. Mešani material

Mešani materiali so predstavljeni v nekaterih najbolj trendovskih arhitekturnih dizajnih fasad tega trenutka. Tradicionalne opečne hiše se postavljajo na stran v korist mešanice vrst in stilov oblog, ki vključujejo edinstvene oblike in nenavadne oblike. Lahko je kombinacija črnih blokov v kombinaciji z belimi opekami in sivimi zunanjimi oblogami ali vodoravnimi ploščami z belo opeko in navpičnimi črtami razpoloženo sive barve. Ideja je, da si materiali nasprotujejo, da ustvarijo osupljiv učinek, ki je hkrati brezčasen, a popolnoma sodoben.

Belview modern starter dark

3. Moody barvna paleta

Siva, črna, bela, nevtralna, pepelasta, dimljena, enobarvna… sodobna fasada v svojo zunanjo barvno paleto vključuje mešanico razpoloženih barv in tonov. Rawson Homes ponuja fasadne možnosti v svetlih in temnih možnostih, kar daje lastnikom stanovanj veliko raznolikosti in prilagodljivosti pri izbiri zunanjega dizajna, ki najbolje ustreza njihovemu slogu in okoliški ulični pokrajini.

Balmoralna fasada temna

4. Konzolna druga nadstropja

Rawson Homes vam daje več izbire za načrtovanje doma, o katerem resnično, slabo in obupno sanjate. To se odlično prevede, ko vidite Rawsonovo paleto dvonadstropnih sodobnih fasad hiš , ki imajo konzolni del na drugi ravni. Konzolni prizidek ima več prednosti, saj ga je mogoče uporabiti za dodajanje dodatne sobe hiši, ki štrli iz sprednjega dela hiše – kot je vidno na fasadi Huntley Modern – ali ob strani ali zadaj nepremičnine.

Huntleyjeva luč

Preberite več: 5 stvari, ki jih ima vsak sanjski dom skupnih

5. Minimalis

Slišali ste vedno znova: minimalističen videz je tu, da ostane in nikjer ni bolje narejen kot v sodobnih hišnih fasadah. Pri minimalizmu gre za preprostost v najboljšem primeru , zato Rawson Homes ponuja sodobne fasade , ki so na voljo v dveh ravneh: začetni in izboljšani. Starter je namenjen pametnim, preprostim dizajnom, ki odražajo slog ponudbe, medtem ko Enhance ponuja izbrani slog ponudbe z dodanimi podrobnostmi, ki izboljšajo značaj vašega doma.